Home
 
Werk
 
Cursussen
 
Biografie
 
Contact
 
Links
   
                             
     
Cursussen & Workshops    

Sinds 2010 is Erica samen met haar vriend Manfred in Frankrijk bezig een oude boerderij op te knappen met de bedoeling daar uiteindelijk permanent te wonen en te werken. Er is ook een prachtig atelier waarin cursussen gegeven kunnen worden. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden mailt u dan naar : info@nussbaum.nl

    

   
   
   
   

Bij de Werkschuit in Zeist ( onderdeel van Het Kunstenhuis) kunt u ook de volgende cursussen volgen:

    

Om een indruk te krijgen van het werk van die cursisten is hier een link naar de blog van Erica

    
   
Basiscursus  

In de basiscursus leert u "zien-weergeven". Dat betekent dat u leert de juiste proporties weer te geven. Verder leert u tekenen met materialen als houtskool, inkt en pastel en schilderen met aquarel-, acryl- en olieverf. De onderwerpen zijn stilleven, portret, model, landschap. Ook wordt aandacht besteed aan het ontwikkelen van de fantasie.

    
   
Vervolgcursus

In deze cursus werkt u in blokken van enkele lessen met een thema. Een thema kan zijn: licht in het donker; markt; kleurenleer van Itten; abstractie a la Klee enz.
U kunt werken in de door u zelf gekozen techniek. Bovendien wordt elk jaar aandacht besteed aan 1 of meer beeldend kunstenaars.

 
   
50+ open atelier  

Deze cursus heeft de vorm van een open atelier. De cursisten nemen eigen onderwerpen en materialen mee. U wordt individueel begeleid in het schilderproces. Deze vorm is speciaal geschikt voor wie geen vast programma (meer) wil volgen.

 

     
Workshops    

Los van bovenstaande cursussen is er gelegenheid om in overleg een workshop schilderen te organiseren. Niet alleen leuk voor een feestje maar ook nuttig voor bijvoorbeeld bedrijfs-teambuiling. Op de foto's ziet u hoe onder leiding van Erica in goed overleg een samengesteld kunstwerk tot stand kwam.

   
 
     
     

© Erica Nußbaum 2014